Gratis parkeren parijs

U kent dat wel u boekt een reisje naar de Franse hoofdstad

Maar bent helemaal het type niet dat zich met bus of trein laat vervoeren. Dit hoeft ook niet. De centrumstad is makkelijk per auto te bereiken. Helaas zijn parkeerplekken duur. Toch geven we enkele tips hoe u kan gratis parkeren parijs!

Via uw hotel

Parijs telt duizenden hotels, maar u staat verstelt hoeveel hotels gratis parkeren parijs aanbieden. Deze hebben hun eigen parkeerplekken die gratis zijn bij het verblijf. Aarzel dus niet , wanneer u een overnachting boekt, te informeren naar deze optie.

Parkeren buiten het centrum

Net buiten Parijs zijn talrijke parkeerplekken en je kan dan verder reizen met het plaatselijke openbaar vervoer. Gratis parkeren parijs is daar niet helemaal aan de orde, maar het scheelt wel een pak dan in de binnenstad. De Parijse ondergrondse metro is zeer goed uitgewerkt. het is de snelste en leukste manier om u binnen deze stad te verplaatsen. De metro stopt vlakbij de mooiste bezienswaardigheden.

Tips voor gratis parkeren parijs

In de maand augustus is het er erg kalm in Parijs, dan kun je gratis parkeren Parijs. Op de parkeermeter moet wel staan: ‘Gratuit les samedis, dimanches, jours fériés et mois d’aout’, anders ben je er aan voor de moeite!

Incoming search terms:

  • gratis parkeren parijs
  • Parkeren Buiten Parijs