Goedkoop parkeren Parijs

Geen gemakkelijke zaak!

Goedkoop parkeren Parijs, het is zelden eenvoudig en kan u vaak heel wat hoofdpijn bezorgen. Goedkoop parkeren in Parijs is een frustrerende opdracht.

In de parking van het hotel.

De eerste optie voor goedkoop parkeren Parijs is meestal in de hotelparking. Dit kan aanvankelijk duurder lijken maar het zal u veel stress besparen. In sommige hotel is het zelfs helemaal gratis, van goedkoop parkeren Parijs gesproken.
Als u besluit om te parkeren op straat, houdt er dan rekening mee dat dat de algemene regel is dat u, van maandag tot zaterdag, tussen 9 en 19 uur zult moeten betalen. ’s Nachts en op zondag is het gratis. Op feestdagen en tijdens de maand augustus kunt u soms gratis parkeren in bepaalde straten. Dit wordt aangegeven met een gele sticker op de parkeermeter.Goedkoop parkeren Parijs, toch is het soms mogelijk.

Tarieven.

Tarieven zijn onderverdeeld in 3 zones, variërend van € 3/uur in het centrum, tot €1/uur in de stadsrand. Parkeermeters accepteren geen euromunten, maar enkel betaalkaarten die verkrijgbaar zijn in de “tabakswinkels” Goedkoop parkeren in Parijs, het blijft een moeilijke zaak. Ondergrondse parkeerplaatsen, zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week open, voor auto’s en motorfietsen. U betaalt rond de 20 euro voor 24 uur in het centrum, en tussen de 10 en 15 euro aan de rand van de stad. Goedkoop parkeren Parijs, uitkijken blijft de boodschap.